Welkom op mijn nieuwe website!

Expositie Galerie Houten Kunst om de Hoek van 6 oktober tot 12 november 2016

20160612_095910 (2)Vanaf 6 oktober exposeren vier Houtense kunstenaars, met verschillende artistieke talenten, hun werk in galerie Kunst om de Hoek.

Els Bogaard maakt batiks. Zij heeft tijdens haar jarenlange verblijf in Suriname leren  werken met was en verf op stof bij de kunstenaar Soeki Irodikromo. “Ik ging experimenteren met deze oude techniek en pas deze inmiddels op eigen wijze toe.”

Christien Westerbeek werkt met acryl- en olieverf: “Ik heb een eigen manier van werken met acrylverf ontwikkeld: een collagetechniek. De onderwerpen worden daarmee gestileerd en teruggebracht tot de essentie.”

Nora Bakker maakt beelden uit steen: “Ik werk graag met ronde vormen, veelal abstract figuratief. Ik experimenteer veel met materialen en laat me inspireren door mijn omgeving.”

Renate Wiegers maakt quilts in verschillende maten, van pannenlap tot beddensprei: “Het liefst naar eigen ontwerp, maar soms volgens bestaande patronen. Door eigen kleuren te kiezen maak je er toch een nieuwe versie van.”

De feestelijke opening is op zaterdag 8 oktober van 15.00 – 17.00 uur, in de galerie van Kunst om de Hoek, aan de Slinger 2 in Houten (oude politiebureau).

De expositie is geopend iedere donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur en duurt tot en met zaterdag 12 november.

Zie ook de website van kunst om de hoek: www.kodh.nl

Zie de websites:

www.elsbogaard-batik.n

www.christienwesterbeek.nl

www.ikquilt.wordpress.com